Verzending

Bezorging
We zijn in staat artikelen binnen 2 werkdagen te kunnen leveren (indien het materiaal op voorraad is en behoudens feestdagen). U kunt tijdens uw bestelling een gewenste bezorgdatum opgeven. Wij komen deze gewenste bezorgdatum zoveel mogelijk na. Een dagdeel of tijdstip kunnen wij niet met u afspreken. 

Een dag voordat uw bestelling bij u thuis wordt bezorgd (meestal aan het einde van de middag), ontvangt u van ons een e-mail met een pakketnummer. U kunt nu uw bestelling via track and trace volgen (www.tracktrace.nl). TNT biedt ons 98% garantie dat ze uw bestelling de dag nadat u de bevestigings e-mail met het pakketnummer heeft ontvangen afleveren. 

Bent u niet thuis op de gewenste bezorgdatum, dan laat de bezorger een briefje achter in uw brievenbus. Via dit briefje laat de bezorger weten wanneer ze voor de tweede keer uw bestelling aanbieden. Indien u geen actie onderneemt of de tweede keer wederom niet thuis bent op het afgesproken tijdstip kunt u het pakket ophalen bij het postkantoor. 

Het is tevens mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, bijvoorbeeld op uw werk of bij de buren. Indien u dit geregeld wilt hebben, kunt u dat al tijdens de bestelling aangeven. 


Indien u vragen heeft over uw bestelling, neem dan uw pakketnummer bij de hand en kijk op www.postnl.nl. 

Over Kaiten

Als sinds 1976 het topmerk voor de beginnende karateka en gevorderde karateka . Sinds 2007 is Debra van den Nieuwendijk het gezicht van de Nederlandse tak van Kaiten. Zij geeft naast Kaiten les op sportschool van den Nieuwendijk en is in het bezit van de 4e dan karate.

Neem contact met ons op

Telefoon
+31 756166352
Mobiel
+31 611375045
E-mail
info@kaiten.nl
Whatsapp
+31 611375045

Facebook