Verzending

Bezorging
We zijn in staat artikelen binnen 2 werkdagen te kunnen leveren (indien het materiaal op voorraad is en behoudens feestdagen). U kunt tijdens uw bestelling een gewenste bezorgdatum opgeven. Wij komen deze gewenste bezorgdatum zoveel mogelijk na. Een dagdeel of tijdstip kunnen wij niet met u afspreken. 

Een dag voordat uw bestelling bij u thuis wordt bezorgd (meestal aan het einde van de middag), ontvangt u van ons een e-mail met een pakketnummer. U kunt nu uw bestelling via track and trace volgen (www.tracktrace.nl). TNT biedt ons 98% garantie dat ze uw bestelling de dag nadat u de bevestigings e-mail met het pakketnummer heeft ontvangen afleveren. 

Bent u niet thuis op de gewenste bezorgdatum, dan laat de bezorger een briefje achter in uw brievenbus. Via dit briefje laat de bezorger weten wanneer ze voor de tweede keer uw bestelling aanbieden. Indien u geen actie onderneemt of de tweede keer wederom niet thuis bent op het afgesproken tijdstip kunt u het pakket ophalen bij het postkantoor. 

Het is tevens mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, bijvoorbeeld op uw werk of bij de buren. Indien u dit geregeld wilt hebben, kunt u dat al tijdens de bestelling aangeven. 


Indien u vragen heeft over uw bestelling, neem dan uw pakketnummer bij de hand en kijk op www.postnl.nl.